Kan ik nog iets leren van een dating cursus? Dit is een vraag die we geregeld in onze mailbox vinden. Het kan zijn dat je graag een nieuwe vriend of vriendin wilt, maar je weet niet hoe je een nieuwe partner kunt vinden. Het kan ook zijn dat je alles al hebt geprobeerd en toch geen partner hebt kunnen vinden, wat moet je nu doen? In dit artikel bespreken we wat een dating cursus is, welke dating cursussen er bestaan door kort iedere dating cursus te vergelijken.

Dating cursussen in Nederland

Als je zoekt naar een dating cursus in Nederland dat vind je eigenlijk altijd twee websites namelijk Leerjepartnervindenin6weken en Datingcollege . Als we iets verder lezen komen we erachter dat de drijvende kracht en initiatiefnemer van beide websites Denise Jan Maat is. Niet geheel verassend, want Denise is een absoluut begrip in datingland. Zo startte Denise in 1998 de eerste datingsite van Nederland en is sindsdien ook actief als datingcoach. Met haar eigentijdse aanpak weet ze iedere single te motiveren om de juiste partner te kiezen. Genoeg over Denise, terug naar de dating cursus.

Datingcollege

Bij Datingcollege kun je in je eigen tempo en op je eigen manier alles leren over dating. De colleges zijn verdeeld in verschillende thema’s, van het schrijven van een goede profiel tekst tot het selecteren van kandidaten en tips voor een eerste date.

Je kunt de dating cursus op drie manieren volgen:
1. E-learning, lees lekker in je eigen tempo op je pc of ipad de verschillende themastukken door.
2. Telefonische coaching, wekelijks op vaste momenten wordt er op een interactieve manier een thema besproken. De datingcolleges zijn live en duren pakweg een uur. Tussendoor bestaat er de mogelijkheid om vragen te stellen. Dit is stiekem ook een hele leuke manier om andere singles te ontmoeten aan de telefoon.
3. Dating workshop, in een middag worden alle thema’s besproken en word je helemaal klaargestoomd om te gaan daten. Het draait om persoonlijke aandacht en de mogelijkheid om je vragen te stellen. Na de workshop krijgje toegang tot een dating forum waarmee je ervaringen kunt delen met je coach en andere singles die deelnemen aan de workshop. Is online daten nog helemaal nieuw voor je? Dan is deze workshop uitermate geschikt voor jou.

 

Leer je partner vinden in 6 weken

Het is een hele opgave om een geschikt persoon te vinden, er zijn zoveel mensen op dating sites, maar wie past er bij jou? Het credo vanLeerjepartnervindenin6weken is dan ook: “Meer succes met daten krijg je als je weet waar je op moet letten met zoeken.” Succesvol daten begint met de juiste zoekmogelijkheden toepassen. Kijk bijvoorbeeld verder dan iemand zijn hobby’s, leer iemands karakter inschatten en inschatten welke leeftijden het best bij je passen. Het vinden van de juiste partner is eigenlijk het kennen van jezelf. Dat klinkt misschien zwaar en ingewikkeld, maar eigenlijk is het leuk en harstikke logisch. Weet je eigenlijk waar je echt op zoek naar bent? En hoe goed ken je jezelf eigenlijk? Lijkt het maar niet te lukken om de aandacht te krijgen? Of lijkt het er op dat je elke keer precies de vervelende personen tegen komt? Het vinden van de juiste partner is investeren in jezelf. Bij vindt je partner. In 6 weken wordt je op weg gebracht middels tips, stappenplannen en persoonlijke coaching. Is 6 weken voor jou echt te snel. Geen probleem je toegang tot alle tips en adviezen is onbeperkt.

Een dating cursus is leuk en doeltreffend

Welke dating cursus je ook kiest, ze hebben één ding met elkaar gemeen: De curussen zijn leuk om te volgen en geven je nieuwe inzichten in het daten. We kunnen concluderen dat een dating cursus dus heel nuttig is. Er zijn een aantal overeenkomstige thema’s die centraal staan bij een dating cursus, zo leer je hoe je jouw profieltekst aantrekkelijker kunt maken voor anderen. Je leert hoe jij de juiste singles kunt zoeken die echt bij je passen en om een prikkelend contactverzoek te schrijven. Het kan zijn dat je al een eerste date gepland hebt staan maar niet weer hoe je deze tot een groot succes kunt laten verlopen. Wil je er helemaal voor gaan dan neem je direct het totaal pakket (prijzig) van Leerjepartnervindenin6weken . Is dating nog helemaal nieuw voor je dan kies je voor Datingcollege. Kies dan voor de workshop of het e-learning pakket. 

Tags voor dit artikel: Dating cursus,Dating college, Dating coachLeerjepartnervindenin6weken ,dating tips

Op zoek naar een goede en betrouwbare datingsite? Kies de beste datingsite uit een overzicht van datingsites in Nederland.