Beste datingsite een top 3 van de beste datingsites in 2015

Benieuwd naar onze datingsite top 3? Zoek je de beste datingsite waar je de meeste kans maakt op een leuke date of een spannend gesprek met een andere single? Wij zetten de top 3 beste datingsites voor je op een rij, zodat je daar een proefabonnement af kunt sluiten of je er in ieder geval eens een profiel aan kunt maken.

1. Relatieplanet is de beste datingsite | Best gewaarde datingsite

aantal leden: meer dan 5 miljoen inschrijvingen in de BeneluxBezoek de beste datingsite van Nederland
verhouding vrouw/man: 50%/50%

Relatieplanet.nl is de beste datingsite binnen onze top 3. Het is al jaren een autoriteit op het gebied van dating. Je kunt er rekenen op een no-nonense aanpak, terwijl je daarnaast kunt rekenen op een zeer groot aantal leuke singles. Je kunt er gemakkelijk met anderen in contact komen, zowel online als tijdens de verschillende events die ze organiseren. Dankzij de handmatige checks van de verschillende profielen kun je rekenen op een veilige datingsite, waar je zonder zorgen op zoek kunt gaan naar een leuke single.


Uiteraard kun je je online gewoon gratis inschrijven bij Relatieplanet en heb je de mogelijkheid om andere members interesseberichten te sturen. Neem je een betaald abonnement op deze datingsite? Dan heb je meer kans op een leuke date, omdat je onderling berichten kunt sturen en je gebruik kunt maken van alle functionaliteiten die er beschikbaar zijn.


De klantenservice van Relatieplanet beoordelen singles met een 9,1 en is bovendien 7 dagen per week bereikbaar. Het is wat dat betreft niet vreemd dat Relatieplanet als datingsite als jaren op rij wordt uitgeroepen tot de ‘Website van het jaar’. Wij bevelen je van harte aan daar een profiel aan te maken en een abonnement af te sluiten, op zoek naar een leuke single!

 

Bezoek Relatieplanet.nl en neem direct een gratis proefabonnement

Schrijf je in voor een proefabonnement bij Relatieplanet

2. Lexa is een goede tweede | Best gewaarde datingsite

aantal leden: +/- 1.6 miljoen actieve leden in NederlandBeste datingsite lexa
verhouding vrouw/man: 40%/60%

Lexa.nl behoort tot de top 3 beste datingsites, het is wat ons betreft een goede tweede. Je kunt er rekenen op 1,6 miljoen andere leuke singles, in Nederland en de rest van Europa. Je begint er met een uitgebreide gratis persoonlijkheidstest, zodat Lexa je aan singles voor kunt stellen die uitstekend bij je passen.

Lexa zit heel dicht tegen Relatieplanet aan, onder andere door goed naar de feedback van gebruikers te luisteren. Daarnaast staat de datingsite bekend om de geslaagde offline events die zij organiseren. Je kunt door heel het land deelnemen aan de events, zodat je andere leuke singles kunt ontmoeten en er wellicht iets moois kan ontstaan.

Uit onderzoek van IPSOS Insight blijkt verder dat 80% van de leden iemand heeft leren kennen van Lexa.nl en 70% van de singles de datingsite net als wij in de top 3 beste datingsites plaatst. Wat dat betreft ben je er aan het juiste adres voor een leuk contact, dus meld je er direct aan.

Bezoek Lexa.nl en neem direct een gratis proefabonnement

Schrijf je in voor een proefabonnement bij Lexa

3. Be2.nl als derde beste datingsite| Best gewaarde datingsite

aantal leden: +/- 19.1 miljoen (internationaal)beste datingsite Be2
verhouding vrouw/man: 43%/57%

Be2 verdient wat ons betreft een mooie derde plaats binnen de beste datingsites top 3. Het is een website waar je 43% vrouwen vindt ten opzichte van 57% mannen, met in totaal meer dan 19 miljoen leden. Het gaat om een internationale datingsite, uiteraard zijn er ook meer dan voldoende Nederlandse singles beschikbaar. Het is de meest bezochte datingsite in Nederland en België, waar je gebruik kunt maken van een psychologische, antropologische en sociologische test om tot een goede match te kunnen komen.

Be2 werd in 2004 als datingsite gelanceerd en beschikt daardoor inmiddels over een uitgebreide ervaring. Bovendien is de datingsite actief in 30 landen, waardoor je op 6 verschillende continenten naar een leuke single op zoek kunt gaan. Dagelijks schrijven zich er meer dan 20.000 nieuwe singles in, waardoor de kans groot is dat ook jij er iemand zal ontmoeten.

Meld je online direct aan voor een proefabonnement of maak in ieder geval een profiel aan bij deze beste datingsite uit onze top 3. Maak kennis met de leuke singles die er beschikbaar zijn, zodat je kunt rekenen op een leuk contact.

Bezoek www.be2.nl en neem direct een gratis proefabonnement

Schrijf je in voor een proefabonnement bij Be2

Lees ook: Welke datingsite past bij mij? hier bij tips over online daten!
Tags voor dit artikel: beste datingsite 2015top drie datingsites,top 3 datingsite, grootste datingsite meest bezochte datingsite,vernieuwende datingsite

Top 3 datingsites


Datingsite van de maand