Hoe versier je een vrouw, online of tijdens een date met haar? Het is een vraag die veel mannen bezighoudt. Vrouwen zitten anders in elkaar dan mannen, al betekent dat niet dat er geen handvatten bestaan waar je handig gebruik van kunt maken.

Leuke vrouwen leren kennen

Benieuwd hoe je een vrouw versiert of hoe je hiervoor de juiste eerste stap kunt zetten? Het is uiteraard van belang om leuke vrouwen te leren kennen. Online dating biedt hiervoor een uitstekende mogelijkheid. Je hoeft er de deur niet voor uit, zodat je op een veilige afstand contact kunt maken met leuke vrouwen, desgewenst bij jou uit de omgeving. Wil je een antwoord op de vraag ‘hoe versier ik een vrouw’ nu je al staat ingeschreven en de eerste vrouwen beginnen te reageren op je berichtjes? In het echte leven was je nu waarschijnlijk al nat gegaan, online heb je iets meer bedenktijd en kun je alsnog goed voor de dag komen.

Sociaal en met lef

Wanneer je succesvolle mannen vraagt hoe zij een vrouw versieren zullen ze over het algemeen aangeven dat het draait om een combinatie van sociaal zijn en lef tonen. ‘Hoe versier ik een vrouw’ valt wat dat betreft het best te beantwoorden met een combinatie van de juiste vragen richting de vrouw, in combinatie met voldoende lef om steeds een volgende stap te zetten. Probeer kennis te maken en wat van de ander te weten te komen. Vervolgens stuur je aan op een date en probeer je de vrouw doorlopend uit te blijven dagen.

De juiste vragen tijdens online dating

Hoe je een vrouw versiert is wat dat betreft een proces dat zich gaandeweg ontwikkelt, door tijdens online dating in ieder geval de juiste vragen te stellen aan vrouwen die je leert kennen. Probeer in te spelen op hun profiel of de profielfoto en ga niet direct in op het uiterlijk. Hebben jullie overeenkomsten? Dan is het leuk om daar naar te vragen en vervolgens aan te geven dat jullie die overeenkomst hebben. Zelf in de praktijk brengen om een vrouw te versieren? Meld je direct aan bij Relatieplanet of een van de andere datingsites, zodat je binnenkort een leuk contact hebt.