Dating acties en aanbiedingen

Datingsites concurreren onderling sterk en stunten vaak met leuke aanbiedingen waar jij als single dankbaar gebruik van kan maken. In dit overzicht houden we de leukste acties bij in datingland zodat jij voordelig kunt online daten. In het begin van het nieuwe jaar is het altijd extra druk met singles en starten datingsites het jaar met extra acties. In 2015 heeft het aantal dating aanbiedingen een recordhoogte gevestigd.  Bekijk het overzicht en profiteer van de leuke acties.

Lexa.nl date days! | 3 dagen gratis volledig lidmaatschap

11 t/m 20 september

Lexa loopt echt absoluut voorop met goede dating aanbiedingen. De rest zal snel volgen. Wat een goede dating aanbieding is dit weer.

Schrijf je in bij Lexa en krijg 3 dagen de tijd om kennis te maken met alle singles op Lexa. Je kunt dan ook drie dagen volledig gebruik maken van alle functionaliteit die Lexa te bieden heeft.

Laten we duidelijk zijn: Gratis is ook echt gratis bij Lexa en er zijn dus geen verplichtingen of addertjes onder het gras. Bevalt het niet dan schrijf je je toch gewoon uit?

Schrijf je direct in op Lexa en profiteer van de Lexa actie.

Neem direct een gratis proefabonnement

50plusmatch

Geldig 11 t/m 20 september 2015

De datingsite voor 50 plussers heeft de hoogste waardering van RADAR en heeft een super actie. Ben je een nieuw proeflid dan krijg je drie dagen de tijd om volledig gratis de website uit te proberen. Het is traditioneel altijd extra druk tijdens dit soort datingacties. Heb je twijfels of vind je het lastig om een gesprek te openen? Doe dan mee aan de online quiz. Een leuke en informele manier om in contact te komen met andere gelijkgestemden. Gezellig!

Neem direct een proefabonnement

Pepper verdubbelt je abonnement

Geldig t/m 31 december 2015 (verlengd!)

Pepper is misschien wel de leukste datingsite van Nederland. In ieder geval de meest innovatieve. Op je pc, tablet of mobiel kun je een moodboard maken van foto’s, filmpjes en tekst om een zo goed mogelijk beeld van jezelf neer te zetten. Met behulp van een moodboard kun je snel inschatten of een single wel of niet bij je past.

Wil je kennismaken met Pepper dan is dit het ideale moment. Pepper verdubbelt jouw betaalde abonnement en geniet twee keer zolang voor hetzelfde geld:

De abonnementen

  • € 8,50 per maand bij 1 jaar + 1 jaar gratis
  • € 9,50 per maand  bij 6 maanden + 6 maanden gratis
  • € 15,00 per maand bij 3 maanden + 3 maanden gratis
  • € 25,00 per maand bij 1 maand + 1 maand gratis

Onze tip: schrijf je altijd eerst in voor een gratis proefabonnement . Op die manier kun je goed inschatten of datingsite Pepper wel echt bij je past. Bevalt Pepper? Neem dan pas een betaald abonnement.

Verdubbel je abonnement bij Pepper

Relatieplanet

Datingsite Relatieplanet 150x150 Met regelmaat is er een actie waarbij je volledig gratis 3 dagen gebruik kunt maken van alle functionaliteit Relatieplanet of 30% korting krijgt op een volledig lidmaatschap.

Op dit moment is er geen kortingsactie bij Relatieplanet

Match4me

Met regelmaat is er een actie waarbij je 3 dagen gratis gebruik kunt maken van een volledig lidmaatschap van Match4me. De datingsite voor hogeropgeleiden

Op dit moment is er geen kortingsactie bij Match4me

Top 3 datingsites


Datingsite van de maand