Wil je graag daten voor meer, maar weet je niet goed hoe je dat moet aanpakken? Merk je dat andere singles je vaak aardig vinden en leuke gesprekken met je kunnen voeren, maar dat je niet dichterbij een mogelijke relatie komt? Daten voor meer vraagt om een goede band, bewustwording en emotionele verdieping.

Goede band opbouwen

Je kunt daten voor meer door een goede band met de ander op te bouwen. Probeer je steeds een beetje meer kwetsbaar op te stellen en daag bovendien de ander uit dat ook te doen. Wil je de spanning verder opbouwen of ervoor zorgen dat je op het seksuele vlak stappen kunt zetten? Je kunt daten voor meer door de ander zo nu en dan al even aan te raken en weg te blijven uit de friend-zone. Je hoeft niet overal in mee te gaan, ook door de ander te plagen en verbale prikjes uit te delen kun je de band verder opbouwen.

Bewustwording en daten voor meer

Daten voor meer vraagt in ieder geval om een goede bewustwording van de situatie. Probeer na te gaan waar het normaal gesproken mis gaat en hoe de sfeer is op het moment dat jullie bij elkaar zijn. Voelt zij zich prettig om zich bloot te geven of is het van belang om juist wat meer afstand te bewaren en zelf enigszins mysterieus te blijven? Des te beter je je bewust bent van de onderlinge band op dat moment, des te beter je kunt daten voor meer.

Contact uitbouwen en emotioneel verdiepen

Daten voor meer vragen in ieder geval om het uitbouwen van het contact en een stukje emotionele verdieping. Dit betekent dat jullie je kwetsbaar op dienen te durven stellen en dat het van belang is om de spanning zo nu en dan op te bouwen. Probeer toe te werken naar fysieke intimiteit, door de ander af en toe aan te raken en dit op de voeren naarmate de spanning toeneemt. Je kunt op die manier daten voor meer, al begint het natuurlijk met een inschrijving bij Lexa of een van de erotische datingsites zoals C-date als je rechtstreeks op je doel af wilt gaan. Schrijf je dus direct in, zodat je goed van start kunt gaan.