Welke datingsite past mij het best?

Benieuwd naar de datingsite waar je het best gebruik van kunt maken? Wij helpen je er graag mee op weg, aan de hand van een aantal belangrijke factoren. Zorg er in ieder geval voor dat je goed kijkt naar de kosten en de grootte van de datingsite. Vervolgens kun je een top 5 maken van elementen van datingsites die het best bij je passen en kun je een proefabonnement afsluiten. Zorg er tenslotte voor dat je de datingsite kiest op basis van gevoel. Je schrijft je op die manier in op een datingsite die goed bij je past, zodat je er op zoek kunt gaan naar een leuke single.

Kosten en grootte van de datingsite

Wil je gebruik maken van een betaalde datingsite of is het juist een gratis datingsite die goed bij je past? Gratis datingsites vertonen advertenties en trekken veel singles aan die het gewoon eens uit willen proberen. Het risico op spammers ligt er wat hoger, maar je kunt er gratis lid worden om gewoon eens na te gaan of het wat voor je is.
Een betaalde datingsite zal over het algemeen meer serieuze singles aantrekken, die op zoek zijn naar een relatie. De kosten bedragen €10 – €30 per maand, afhankelijk van de datingsite die het best bij je past. Je kunt veelal rekenen op extra’s zoals coaching of evenementen.

Maak een top 5 en evalueer

Het is verstandig om zelf een top 5 van belangrijke punten te maken en op basis daarvan 3 datingsites te rangschikken. Wat is het aantal leden en wat is de verhouding tussen mannen en vrouwen? Pas je binnen de doelgroep en werkt de website op een gebruiksvriendelijke manier? Ga tenslotte na of de website professioneel oogt, zodat je daar een goed beeld van krijgt. Probeer 3 – 5 websites te evalueren op basis van deze criteria, om na te gaan welke datingsite goed bij je past. Gebruik hiervoor ons overzicht van datingsites in Nederland of bekijk een top 3 van de beste datingsites.

Proefabonnement bij 3 datingsites

Vervolgens kun je het best een proefabonnement afsluiten bij 3 van de websites die je onder de loep hebt genomen. Je kiest uiteraard voor de datingsites die het best bij je passen, op basis van de voorkeuren die je hebt voor het aantal leden en een gratis of betaald lidmaatschap. We adviseren je om in ieder geval 1 week lid te worden. Je zorgt er daarmee voor dat je wat leuke singles kunt spreken en je de mogelijkheid hebt om alle functionaliteiten uit te proberen.

Keuze voor de datingsite op gevoel

Vervolgens is het verstandig om de datingsite die het best bij je past uiteindelijk op gevoel te kiezen. Zorg ervoor dat je nagaan bij welke site je het beste gevoel hebt. Heb je direct een leuke single ontmoet of heb je je in kunnen schrijven voor een event om anderen te leren kennen? De kans is groot dat je dit een goed gevoel oplevert. Je kunt gebruik maken van die datingsite, omdat die het best bij je past. Probeer het gewoon eens uit, vaak heb je in ieder geval de mogelijkheid om gratis een profiel aan te maken.